Miten tulkita Dancesport Tuloslistoissa

DanceSport kilpailuja on uskomaton tansseja amatööri tanssijoita . Näissä kilpailuissa , lukuisia eri tansseja näyttävät ainaWienin valssi japaso doble . Saat DanceSport kilpailuja Yhdysvalloissa ,neljä laajaa taitotasot vaihtelevat oppimäärän mestaruudesta . Kilpailevat parit vieeniten rankingissa niiden taitotaso . Vähintään viisi ja enintään 11 tuomaria laittamaan nämä parit perustuu kolmeen tekijään : taitoja , esittely ja esiintymiskyky . Ohjeet

1

Katsokaapitkälle vasen sarake arvostelukaavakkeen . Sarakkeessa luetellaanpariskunnan nimet ja niiden kilpailunumeroa .
2

Etsisarjassa palstojatuomareiden numerot . Nämä ovat tyypillisesti kaksinumeroiset luvut , kuten 01 , 02 , 03 tai 11.
3

Valitse yksituomareiden sarakkeita . Tämä sarake sisältäänumerot 1 3 , jos kolme pariskuntaa kilpailee , tai 1: stä 5 jos viisi parit kilpailevat . Nämä luvut edustavat yhden tuomarin sijoitustaparit . Tuomioistuin antaa1pari, jotka hänen mielestään oli paras kyseisellä kierroksella ,2paria, joka hänen mielestään oli toiseksi paras , ja niin edelleen .
4

Etsipylväiden sarja merkitty 1 , 1-2 , 1-3 ja 1-4 . Sarakkeiden määrä tässä sarjassa tulee vastaamaan kilpailijoiden määrä kyseisellä kierroksella .
5

Seuraa1 sarakkeessa alaspäin . Tämä sarake taulukoituomareiden lukumäärää , jotka sijoittuierityisesti pari kuin 1.1-2 sarakkeessa luetellaanuseita tuomareita, jotka sijoittuierityisesti pari kuin 2.
6

Etsi" Tulos " sarake oikeassa reunassapisteet arkki . Tämä sarake esitteleerankingissatapahtumaan . Katso alassarake kunnes löydät 1.pari, jotka saivat1 voittikierroksen . 2" Tulos " sarake kertoo mikä pari oli kakkonen .